Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYLLET


Ro över
kom

kom till min ö
ingen människa här

dock ambitioner och pelargoner

ro sinnesro
skämta mig aprilo
ro aprilo
lyft både himla år och två åror

sänk sakta under en stilla yta men stänk lite skratt
rakt i nyllet

skämt vad vore livet
utan

ro skynda ro
kom mig innanför blygsel
var min vattenspegel så
är jag din




Fri vers av Igot Tochange
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-26 18:18



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Jag ror as we speak.
2022-10-20

  Ulf Carlsson VIP
Rolig och rofylld rodd! Klanger av Gunnar Björling.
2022-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange