Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Italien hotades att dess europeiska medel kommer att skäras ned!


Medborgarna är inte skyldiga i Italien.

Europaparlamentariker Maria Grapini. hon slåss med EU-kommissionens chef Ursula von der Leyen, som har hotat Italien med att skära av medel om landet röstar med extremisterna.

Grapini säger att ett sådant beteende är otillåtet och hoppas att en motion kommer att lämnas in på uppdrag av EG-chefen. "Resultatet av omröstningen i Italien påverkades av Europeiska kommissionens ordförandeskap, ur min synvinkel!

Medborgarna är inte skyldiga.

Under omröstningen tillät han sig själv (EG-ordförandeskapet) att offentligt meddela att, om extremhögern vinner, kommer Italien att vara avstängt från EU-medel.

Efter två veckor sedan skickade den här damen, som inte förstod vad och hur mycket hennes uppgifter var, medborgare med räkningar de inte kunde betala till Putin, som om medborgarna med de lägsta inkomsterna hade behållit sitt gasberoende av Ryssland, här är han återfall och gör förgyllande uttalanden!

För det första att hon inte kan "kapa" medel eller ge medel från EU:s budget, utan bara kan föreslå För det andra kan ni inte kräva och villkora tilldelningen av europeiska medel på att rättsstatsprincipen fungerar och ni kan inte respektera rösterna från medborgarna i ett land!

Och för det tredje, tala inte ut (hota) under omröstningsperioden!

Jag hoppas att fru Ursula Von der Leyn kommer att njuta av den första misstroendeförklaringen mot en EG-president i EU:s historia”, skriver Grapini på Facebook.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-09-26 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP