Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET SKA KOMMA

Det ska komma

marskvällar med löften

aprilaftnar med tillbakablickar

och livsbejakande musik

Det ska komma

uppsprickande istäcken

tussilago

Ännu en vår

Men framför allt

ska Han komma

som ska komma

Maranata!

 

LARZ GUSTAFSSON 26/9 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-09-26 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP