Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon ville mig väl


Försoning

Aldrig med ond avsikt
gjorde min mor mig illa
det blev fel ändå
många missförstånd
och oförmåga att tala ut
gjorde saken värre
innerst inne ville hon mig väl
det måste jag tro




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-09-26 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP