Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otuktens lockelser


Drömmar om att besudla min själ
Låta mig befläckas av otuktens safter
Hellre en som nu kvava mig ihjäl
Bara släppa ut mina hämmade krafter

Tillåta mig att bestiga och bestigas
Att gränsla och att få gränslas
Låta mig in i synden hjärtligt få vigas
Hellre en som nu bara begränsas

Drömmar om svettigt och om blött
Om att få tränga in på djupet
Skapa nya minnen med de jag då har mött
Hellre en att som nu stå vid stupet

Tillåta mig släppa lös vilddjuret inom
Bara låta horan i mig få ta emot
Låta hornet mitt tränga in och igenom
Bara släppa den in till dess rot





Fri vers av XIII
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-26 20:39



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Mustigt och kraftfullt!
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

XIII
XIII