Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min värld krymper (Min kamp 2.22)

Jag vet inte varför

det känns så svårt

att skriva; jag pratar ju

hela tiden, munnen går

i ett men ingen lyssnar

orden borta med vinden

skrivna ord stannar kvar

hur kan jag vara så

- patetisk? Tjatig? Tråkig?

Och klimatet, bryr jag mig inte mer?

Och kriget, kriget...

Allt känns futtigt. Min värld

krymper lite till

för varje dag som går.

Jag vill inte vara den här

trista versionen av mig,

jag vill vara någon annan. 

 

Jag vill inte skriva fram

en sanning, jag vill

stanna i lögnen.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-09-26 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP