Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rofylld höstkväll

Stilla och tyst allting är så rofyllt

Utanför fönstret ett stilla regn

Bakom molnen skymtar natten 

En blekgul måne i den krusade ytan

Någon enstaka stjärna ses blänka till 

 

Vill fånga rofylldheten i en glasburk

Att ta fram när oro råder

Stilla själen med i vargstammen 

Låta regnet vara några av alla tårar 

Jag inte förmår gråta själv

 

Så i den sena höstkvällens rofylldhet

Vill jag för ett ögonblick bli kvar

Få känna frid i hjärtat för en stund 

Medan regnet sköljer bort sorgsenheten

Från min oroliga själ för en sekund 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-28 06:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om månens och stjärnornas magiska inverkan.
2022-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP