Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Jag kom inte iväg idag
som jag avtalat
med min väninna

Min tarm
som jag benämner Betty Boop
rådde mig att stanna hemma

Toalett, badkar och säng
var allt jag behövde idag
och nu är det kväll

ligger i din famn
dina armar är ett bo
och jag en fågel däri -

jag är så tacksam
och lycklig för det
som är vi

och nu är det sent
men jag har energi
för en taxsim

och en käppdans
en slöjdans
och en trumsolo

och sedan
God natt




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-09-26 21:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det var ingen bra början på dagen, skönt att den blev bättre så du kunde njuta av livet, kärlekens famn och glädjens dans.
2022-09-28

  Respons VIP
Du fångar det trygga goda livet.
2022-09-28

  Solstrale VIP
De komplexa tarmlivet går hand i hand med en anakonda … en dans med chans till sans… intressant!
2022-09-27

    Lena Staaf VIP
Här kan man tala om kontraster! Först den besvärliga kroppen som beter sig illa och sedan värmen, tryggheten, kärleken rytmen och dansen!
2022-09-27

  Kungskobran VIP
Usch jag vill inte va me
fått en förskräcklig diare
men nu är det över
massor av mat jag behöver
och kärlek i din famn
ömt viskande mitt namn
2022-09-27

    Lena Söderkvist VIP
Allt går ju inte som man har tänkt sig. Men mycket klarar man av bara man känner sig lycklig och trygg.
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP