Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder.


Segel

En vind för dem framåt
män med grått hår
monterar segel
intill ett nyponsnår

De vaktar sitt revir
på en varsin stolpe
vrider huvudet
åt höger och vänster

Sjöfåglarna osynliga
bänken blöt av regnet
som nyss skakade loss ett par löv

Luften börjar kännas kylig
den vita rosen
blommar trotsigt
intill sin kamrat

Jag sveper tröjan
runt kroppen
vilar med blicken ut över vattnet en stund

©Eva Hedlund fd Langrath 2022

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-26 22:00



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Själsnära ögonblicksbilder.
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP