Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han åker dit


Lilljäntan vill

Lilljäntan och Vasko Dagama
flyttade in i Fabrikör Ohlsson
tvåvåningshus

De hade köpt det rasande billigt
eftersom Fabrikör Ohlsson
var Vasko Dagamas farfar


Ställde till med bröllop i två dagar
i Äppelträdgården på baksidan
Bröllopsresan gick till Padjelanta stugby

För Lilljäntan trivdes i Fjällstugor
med kallt och regnigt väder
Vasko Dagama älskade Lilljäntan




Fri vers av Irene Backström
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-09-26 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström