Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTBYTT (haiku)

En glasklar insikt

kom när hon passerade

och såg i fönstret




Bunden vers (Haiku) av MaLo VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-26 22:38



Bookmark and Share


  kalle ankus
vacker!
2022-09-29
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP