Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Körsbärsträdet var en


Morell


Tråden var tunn
tunnare än spindelns nät
osynlig märktes blott

I hjärtats kamrar
där den sände bud
oroande och ömma

Den fanns där alltid
ibland nästan omärkbar
men den var aldrig borta




Fri vers av Irene Backström
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-26 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström