Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blick vid havets mittpunkt

Varje dag minns oss
som jadegröna ängar
ovanför hösttäcket
snön inte längre vilar
som nyutslagna knoppar
rodnandes i morgonsolens sken
kanske för ett ögonblick
kanske för oss
kanske för den stund
som är vi.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-27 03:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP