Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark


Regnet öppnade hennes ögon
det gjorde henne stark
idag går hon i strid för de vita
Som örnen flyger hon högre
än korpen och synen den är skarpare
hon ser framtidens glas




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-27 03:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Ett flicka försökte sälja jultidningar fast det regnade. Ingen öppnade. Inbillade mig något märkligt tyckte såg en draksvans där fötterna
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP