Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


Din röst

Jorden byts i krukor
jag hör dig kommentera färgen
från det osynliga landet
tänker på din förutsägelse
om mannen som startat kriget

Enstaka färgskiftningar
förebådar
avskedet
skiftet
vi går mot kylan

En låga lyser fladdrande i mörkret
blicken vänder sig ditåt
dras emot balkongfönstret
orden vandrar genom rummet
otvunget

©Eva Hedlund fd Langrath 2022

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-09-27 10:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skrivelse som sätter
igång tankebanorna
Kommer o tänka på
Siaren Nostradamus
Och de utfästelserna.


2022-10-16

  Anya VIP
Tycker om hur dikten liksom lunkar fram med olika reflektioner om den tid som är. ....både i nära anslutning och i oroliga länder. Fint poetvännen!!!
2022-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Hoppets låga fladdrar, men lyser fortfarande, tänker jag när jag läser din fina text.
De fina bilderna förmedlar lugn och harmoni.
2022-10-03

  Susen VIP
Finstämda ord tillika vackra bilder. Förnimmer ett lugn när jag läser denna vackra dikt
2022-10-02

  Niliboy
Fint diktat å innerst inne glömmer vi aldrig den som startade kriget!
2022-09-27

  Kajan VIP
Nuet och det förflutna är oskiljaktiga, och det finns så fint beskrivet i texten; och lågan blir den stora trösten.
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP