Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ann en rolig tjej

nu
du skrattar

men allvar
är det

det är
kärlek
på många händer

men i los angeles
bor en ängel
med en
katts tänder

hon hjälper
katter som
känner sig
förföljda




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-27 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP