Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


håhåjaja klokugga


att någon ligger i fosterställning
finns anledning till då sisyfosarbetet
inte ser något slut
men det går inte kalla det vid namn
då det är självförvållat

kommer rymma från kursen
leverera dame Ednas mobil
och återvända
vi har klagat på personalens
olika budskap
Fick ett samtal förfrågan
lovat katthemmet jourplats
för en kille som ska medicineras
min taivän lovat sköta om hos mig
varje dag
skyddskläder måste och även skor
Hur ska hon orka




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-09-27 10:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
nåja det var jag som
tog över tills vännen
kom vid akuta tillfällen.
2023-08-27

  morgonstjärna VIP
Killen har sovit ute hela vintern
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP