Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vad vet vi om de tankar


hon tänker då fötter över hennes tiljor vandrar
Den gamla damen vaknade hon hade sovit hela sommaren
och sträckte på varje bräda så det knakade
därpå lyfte på takpannorna så inget läckage fanns
Hon ryste av glädje över besökarna på vinden spelade trombon
så golvet skakade
musiken rann som en flod genom de vitmålade väggarna
-alla bilar och besökare hon såg genom fönstren gjorde henne varm
och skruvade upp volymen SAP hade möte under kvällen
hon lät sig lyftas av vågorna, rösterna böljade som en flod
genom hennes blod
och hon vaggades som barkbåt över vågorna
in i en livgivande ström
äntligen tändes ljus i alla mina rum
människor vistas under mitt tak
glädjen fyller alla mina gemak




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-27 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP