Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten som var

en lugn natt
trots allt

vi kommer aldrig
att drömma mer

vi har sett
det bästa
och det värsta

jag bara
vill iväg
till ateljén

men uttröttad
vill jag
mer stanna hemma
och gosa
i sängen




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-27 11:44



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Mysig
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP