Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långbordet

kvistar på
långbordet

han ska få
smisk från
sulané

han har inte
gjort nåt fel
men vill han få smisk
kostar det
30o spänn




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-09-27 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP