Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kvinna med DET

hon gillar
munchs konst
och är exmodell

hon har DET

rolig kvinna
mycket rolig
t.o.m

hon är som
en ängel
och bor
ï los angeles
¨
hon hör
himmelriket till

kommer därifrån
till mig
som är förvånad
som katten Sotis




Fri vers av SatansSon
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-09-27 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon