Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


6-3-88-0-1


Ljushållare I Skimrande Lila Nyans

ljushållare i skimrande lila nyans/
ej tidsåldrande men vinner i nuets balans/
urfrossare vill hindra livets fina glans/
men den uthålligaste stillade skriver och skiner starkt/

av eld är Jah kommen av lyckotåren manifisteras lycka/
min vän svävar bland molnen men reinkarnerar till lykta/
för att utplåna mörker, utplåna hunger/
vattna våran jord så GAIA stillar törsten/

sår frön från stjärnorna och låter dem växa sej stora/
låt dom förstå vad det innebär att ha en krona/
vad verklig rikedom innebär och falska värdet av en krona/
att aldrig vara självisk som dom lär dej i skolan/

att det blir vad vi gör det till och makten av tankens kraft/
Jah vet att ni hör nu mig när vi skapar balans/
Jah ser allt dom gör mot mej som orsakar kaos/
men är van att i meterhögsnö ploga mej fram/

Ref:
och följer min ledstjärna genom mörkret/
döljer inget hära och ler åt mina Terpers/
sörjer mina nära som är fast i Matrix-13/
ungen måste läras vad som är verkligt/


Vers2:
mer än Jah kunnat drömma om det blir vad jag gör det till/
ser tydligt den Gudinna som skiner och gör mej fri/
ler i nuets stilla form, skriver i lövens vind/
ger till frihetenslyckotår utan tvivel på helhetsbild/

jag ser i färger från begynnelsen och vet vem Jah är/
ler i världens skål ber för syndaren och ser allt dom lärt/
men märker Får får lamm som växer upp till Lejon/
märker eran skamm men textens luft bär dem/

du kan inte äta pengar så Så ett Frö/
uppskatta livet som aldrig dör/
underskatta inte dem som aldrig hörs/
jobba bara för dom som är värld din lön/

du får det du ger om du ger vad du får/
stå ej på led till någon maktgalnings lov/
går upp på scen och visar var vi står/
så låt oss hämta wed och elda upp BABYLON!/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-27 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl