Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2 Tim 2:19


HERREN KÄNNER DE SINA

Herren känner de Sina

men det gör inte du

Gud som alltid ser till hjärtat

evigt lovad vare Du!

Oavsett vad pöbeln säger

är Ditt Ord alltid sant

Snack från ondskans lakejer

är ju ointressant

 

 

Herren känner de Sina

Vissa pladdrar desperat

men har gått på en mina 

med sitt ignoranta tjat

Han som frälst mig är trofast

Han bevarar mig var dag

Du är kvar hos din djävul

Det är inte längre jag

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/9 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2022-09-27 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP