Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAR DAG

Var dag har nog av sin egen plåga

Men jag är i gott förvar

Han som känner varje fråga

har alla svar och är min Far

Så varför tillverka bekymmer?

Det är ju ren fåfänglighet

Tiden är sen nu och det skymmer

Snart har jag frid i evighet

 

 

Vem kan med all sin oro lägga

en enda alnn till livslängden?

När fruktan slår dig som en slägga

tänk på den ljusa framtiden

Inget i världen kan mig skilja

från Jesu kärlek och Hans nåd

Framåt jag går i Herrens vilja

förkunnandes Hans allmakts råd

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/9 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2022-09-27 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP