Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


f-ord förskolebarn, föräldrar, fröknar fisa

f-ord förskolebarn, föräldrar, fröknar, fjollor och fisar

 

fisförnäma fjollor fjäskar

fryndig fröken fiser förnämnt

frisk fryndig faster fläktar

finner fjäsket förgrämt

 

fjäskiga fjollorna förvägras framfart

fröknarnas fastrar förfäras följaktligen 

förskolorna förolämpas förutfattat

får föräldrar fisa förfärligt fortfarande?


fjollandet får företrädesvis fortvara före firandet

fisande faktiskt fjaskofierat för flest förfärade

fisfyllda fröskolefröknar förstoppade

förskolebarnen finner fiseriet förljuget

 

finns finare förmaningar för förskolor

förakolebarn får fisa, får fjäska för fjollor

föräldrar får fortsättningsvis fisa förfärligt 

förskolebarnen förskolefröknar finner frid

fisandets filosofi förfinad för framtiden...

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-27 15:11



Bookmark and Share


  Niliboy
Fortlöpande förfinat fortlevande fisande, fasansfullts förnämt föredömligt!
2022-09-29

  Blomma-Stjärna VIP
ja, här var det mängder av f-ord - bra skriftat
men fisandets filosofi behöver inte förfinas: släpp fisen, för framtiden, haha!
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP