Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten är skriven på förfrågan av, och tillägnad, Alice. Tack för din inspiration genom valet av ämne.


En varm storm

Jag lyssnade på ditt
droppande regn, du famlade efter min
halspulsåder, min önskan
drunknade i ditt vatten
men du vågade bära upp min
halsbrytande timme
med din våg
för varje minut, andandes

mjuk tyst blåst

på svärdet jag hade gjort
för din sköra hud
skära eller skydda.

Naken. Slängde jag av mig min
kåpa
svepte dig
tills du var lika uppvärmd som
fåglarnas nyfunna röster utanför
köksfönstret

och du svarade

svarade, gjorde du.

Du är min

nu.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-27 15:55



Bookmark and Share


  Pertomas
Väldigt vackert skrivet
Och luftigt öppen
2022-09-28

    Drömmar i universum
Jag älskar den , så fin
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP