Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdoms höst



Skogslind med
rödlätta rodnader

Utsmyckande
frosthinna

Nyfödda
glaspärlor rinner




Bunden vers av Drömmar i universum
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-27 16:23



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Gillar den här ca Bokmärker
2022-09-28

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Fint.

Din dikt är klar förresten.
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum