Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putins död

Ryssland är sig lik
trampar på lik
kanonmat i hundratusen tal
de stackarna har inget val
vi hoppas att mödrarna
skall stoppa mördarna
för dom klarar inte Putin av
hoppas han gräver sin egen grav




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-27 17:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Enfalden försöker att
mörda mångfalden
Faller själv offer
för sin egen
likgiltighet?
2022-09-28

    Lena Staaf VIP
Krigets ofattbart stora mängd offer och förstörelse. Man blir förtvivlad.
2022-09-27

  Blomma-Stjärna VIP
makthunger tragedi - stackars kanonmat, stackars mödrarna till dessa pojkar!
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP