Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Himlakroppar som flyttas ger en fjärilseffekt som gör jordingen om miljoner år defekt, men säger dem till försvar och en klyscha drar, "ingen är perfekt"….


Impact


surt sade räven...

 

idag månen till komet flyttad i bana

men... ingen kunde väl detta ana

miljon år senare blev allt banana 

där slutstsnurrat det blev för jorden

alla skalade bananer föll från borden

 

det är ingen påverkan i nu

men i framtiden finns ett du

en figur som formades snett

som pga detta förlorade sitt vett

i framtidsscenario lackar svett

och de ansvariga fattar noll i det

 

det är i morgon men för dem manjana 

miljon år fram då jording goes banana

 - Himlakroppar som flyttas ger en fjärilseffekt som gör jordingen om miljoner år defekt, men säger dem till försvar och en klyscha drar, "ingen är perfekt"….




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-09-27 21:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Eller hur. Ett lyckat försök att flytta en himlakropp nu kan ge som du säger en ”fjärilseffekt” Kanske den i sin tur stöter ihop med Halley eller stöter till någon annan som stöter ihop med annan som stöter ihop med Halley, ruckar dess bana till en bana direkt mot vår jord.
Eller så skapas rent ut en ny ”Halley”, farligare än den .. då ska jag kalla den Solstråle :)

Bra och fyndig text.
Tack
2022-09-29

  Blomma-Stjärna VIP
Fantasi på allvar här!

Kan inte nån hålla koll
för vi andra fattar nog noll
antingen vi är
passivt blickande
eller tillhör skiktet styrande
drar vi globen åt
ett vettlöst håll!
2022-09-28

    Lena Staaf VIP
Roligt skrivet om kusligt scenario!
2022-09-28

  Maria Sundelin VIP
Härligt fyndig
2022-09-28

  Blått Norrsken VIP
Fantastiskt vackert bland dina briljanta lekfulla ord.
2022-09-27

  Niliboy
Rolig och fyndig text som roar å lockar till ett stillsamt leende!
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP