Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besatthet


Grubbel

Ju mer du grubblar desto större blir din besatthet.
Tankarna fastnar och blir till en återupprepning
Undvik grubblerier. Det är inte sunt. Det kan leda till hjärnspöken.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-27 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP