Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Cykel

 

Princip:

Hjul

 

Logik:

Rulla

 

Handling:

Framåtskridande




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2022-09-28 15:39



Bookmark and Share


    Orkiden
Magnifik!!
2022-10-02

  Respons VIP
En renodlad avskalade dikt som fångar essensen.
2022-09-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt!
Och med i
tiden stör inte
heller friden oavsett
hur långt kvällen
då är liden...
2022-09-30

  Ninananonia VIP
Javisst. Precis som livet! Gillas.
2022-09-29

  Kajan VIP
Rent. Överraskande. Lite roligt också.
2022-09-29

  Bibbi VIP
Kul!
2022-09-29

  Niliboy
Ja, vi önska nog nästan alla framåtskridande, jag tänker på energi, klimat å miljö!
2022-09-28

  Sparvögat VIP
En fantastisk syn på livet…
2022-09-28

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra tänkt och formulerat.
2022-09-28

    Lena Staaf VIP
Önskar att det vore så! Men ibland slår bromsen till och hjulen rullar bakåt.
2022-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP