Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nocturne!

Inget som natten

ingen oro ingen synd

bara fin betraktan!

Halleluja hör jag jublar

vrider mig i sängen

stillsam åkallan

å ren genuin glädje!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 126 gånger
Publicerad 2022-09-27 23:09



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Kan inte annat än att stämma in i kören av kommentarer; en rofylld glädje finns här i vacker och ödmjuk skrud !
2022-09-28

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar lugn och harmoni.
2022-09-28

  Bibbi VIP
Amen! Underbart tillstånd som jag känner igen!

2022-09-28

  Sparvögat VIP
Så underbart…
Och titeln är magnifikt vacker!
2022-09-28

    Lena Staaf VIP
Glad och rofylld dikt.
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy