Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Men mänskligheten bör ej alltför länge sova,på det att demokratin må förkolna?)


Historiens fortskridande bland vilda fanor. ..



Suffragetterna är borta!
De som kämpade för
Kvinnlig rösträtt med
Höga brösttoner

Nu stretar en del för
Demokratin så att ej
Brunokratin helt skall
ta över.

Där väntar inte några
gröna klöver.

Bara mestadels förbud
Mot abort,regnbågsfanor.

Restriktioner mot vissa
Folkgrupper och annat
som stör de National
-istiska krafterna.


Varför slickar då så många
i sig den Brunokratiskt
sövande "Rapakaljan"

Och struntar,eller rent
av vill montera ner Demo
-kratins vajande fanor..?

Det som Brunokratin aldrig
nånsin kan erkänna.

Och som nu slåss med sina
stormtrupper och en hotande
Dart-Vader på andra sidan(havet)

***

Men frihets längtan i sig
själv kan aldrig förintas

Den far över ett våldtaget
land på himlen där varje
Moln blir till en kämpande
längtans andetag

Oavsett vad för onda krafter
med miljon-tals stöveltramp
som hotfullt klampar fram.






































Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-28 08:28



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
"Suffragetten är borta!" prinsessan tog deras plats, när jag läser hur de behandlas av sina män vill jag gråta, en tog en bonde som redan var kär i en judisk kvinna, en annan en äldre fyllare, den andra en självsäker svart shaman. Just nu hörde jag; vid trafikljuset pratar två civila poliser. "ja, kungar är över lagen" om det inte hade funnits förtryckta kvinnor så hade de varit lyckliga och inte bara utsatts för förlossningens smärtor. omsättning
2022-09-28

    Lena Staaf VIP
Viktiga varningsord. Det är lätt att sitta med halvslutna ögon tills det är för sent.
2022-09-28

  Kungskobran VIP
Demokrati
den skiter jag i
när jag får som jag vill
och får alla att sitta still
röd eller brun samma sak
sitt still håll käft och var spak

2022-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP