Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Det förflutnas skepnader


Det förflutnas erinran

Ältande reflektioner

Tenderar att skapa

Dåligt rykte i

våra relationer

Vi träffas då och då

Vi pratar om våra iv

Vi känner inte varandra så bra

Våra förflutna har sett

så olika ut i vår erinran!

En del vi pratar om ältas

Om och om igen

Varje gång vi träffas

Någon reagerar reaktionärt

Och anklagar oss för att upprepa

Gamla oförrätter och synder

Han kallar oss patetiska syndare

Och att vi ska straffas för

Våra handlingar vi begått

i det förflutnas erinran

Aldrig bortglömda handlingar

Han inte kan förlåta

Ur sitt sinne som brister i ödmjukhet

Vad kan man göra utan att??

Misstankar fattas hos honom??

 

Taleptox Skrev

Den 20220928

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-09-28 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP