Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken utan ord


Du kom inte i min dikt

Som jag aldrig dyker i din dröm

Allt har en mening att ske

Eller inte sker

Kärleken utan ord

En lek i huvudet?

Eller enbart min hemlighet

Så dyrt som gör mig le

Ler mot tystnad morgonen

Ler mot främmande likgiltighet

Der gör vad som är jag

Der gör en vacker dag




Fri vers av bluedröm VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-28 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluedröm
bluedröm VIP