Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


I mitt fönstersmyg

Blommar
gång på gång

Kan tyckas i
oändlighet

Så vacker
och inte alls
försynt

Tar hon plats
i mitt fönstersmyg

Och blommar
igen och igen

Ett blomster
som aldrig ger opp

Fastän världen
därute syns så
svårbegriplig
och dryg

Ska hon fortsätta
att blomma
om och om igen

I mitt fönstersmyg




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-28 09:19



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fantastisk blomma som sköts om av en blomsterälskande själ
2022-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Härligt med sådana som tar plats.
Inte ens i Gävle kan man hindra blommorna från att slå ut.
2022-09-28

    Lena Staaf VIP
Vem skulle inte vilja vara som den blomman! Blomma oändligt antal gånger
2022-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP