Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det välsignade regnet

Jag älskar att gå ut när det regnar.
Men det ska vara ett speciellt regn.
Inte det regn som kallas "småspikar"
som kryper in på bara kroppen,
och snabbt gör en blöt och kall.

Jag älskar det stilla milda regnet som
faller sakta med lagom stora droppar.
Det känns så renande och befriande,
sköljer av och bort all oro och stress,
vilket leder till ett leende på mina läppar.

Jag kan gå där ute i timtal i regnet,
och bara låta det rinna ner för mitt ansikte,
ner på regnrocken vidare ner på byxbenen,
bli lite blöt men ändå känna mig varm,
det är för mig det välsignade regnet.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-28 09:40



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
EN VACKER BILD AV REGN.
2022-09-28
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP