Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inskränkthet

Jag blev förpassad till helvetet igår. Jag trampade visst
på någons ömma tår.

Men lika glad för det
är jag
Trots att mitt alster
ej var Dig till behag

Men likväl så väcktes
min nyfikenhet
Vem är Du
som tror att Du sanningen vet?

Vem är Du som på sanningen
lagt beslag?
En liten förvirrad stackare,
tänker jag.

Det verkar att vara en oskriven lag,
att mest rabiat är den
vars tro är svag.




Övriga genrer av michael ringhald
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-28 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

michael ringhald