Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


THE PUTIN FILE

De enda belägg Putin och hans
gubbar i Kreml har för sina på-
ståenden stannar vid deras egna
fantasier och vanföreställningar.


-




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2022-09-28 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP