Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lat som öijer

jag är en arbetsmyra
ifråga om det enklaste
hantverket som finns
och det vill
jag säga
poesi är ändå
inte lätt
'att hålla på med

men att orka som jag
fram mot artontusen
ï arkivet
är inte
många förunnat

31 texter dit
och jag
kan sedan
lata mig
som öijer




Fri vers av SatansSon
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-28 12:32



Bookmark and Share


    Askanden
20000!
då pratar vi om nåt
2022-09-28
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon