Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VII état av IX

Blekare och blekare
Skärpan gradvis
Minskande
Små ljusglimtar
Dansar febrilt
Etsning
Av livet




Fri vers av Max Ludvig
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-28 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Ludvig