Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÅTAR

Spelar låtarna

och minns

en tid som inte

längre finns

Undrar varför

jag är sån

Alltid retar 

det väl nån

Låt dem grubbla

tills de dör

Huvudsaken

att jag stör

 

LARZ GUSTAFSSON 28/9 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-09-28 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP