Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration Psaltaren 73:25 Egen bild.


Du är det enda jag önskar.


Du är det enda jag önskar i himlen!

Du är det enda jag önskar på jorden!

När min hud blir skrynklig och benen sköra

är GUD ändå trofast som berget.

Sträcker mig uppåt som solrosen ...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-28 17:17



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Den vackraste av alla solrosor du är!
2022-10-04

  Niliboy
Så fint det måste kännas!
2022-09-28

  Eva Helene VIP
En stark tro som ger styrka.
Passande bild därtill.
2022-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP