Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: vetskap av Lena Staaf


Vetenskap

Jag tror på vetenskapen
sanningen är alltid naken
teorierna är svåra att fånga
obekväma för många
men utan sunt förnuft
är vetenskapen bara luft




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-28 17:37



Bookmark and Share


  Annica Kaufeldt VIP
Vass och bra!
2022-10-03

    Sefarge VIP
Det finns olika sorters
Vetenskap här i världen
Den som är förlegad o
t.o.m giftigt människo
fientlig som t.e.x kärn
-kraft och så finns det
Ny vetenskap förnybar
Sådan,det gäller väl
bara att hänga med
i svängarna vad som
Är bäst för mänsklig
heten?
;)

2022-09-29

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet och skönt rimmat! Sunt förnuft behövs vid tillämpning av den teoretiska kunskapen. Det gäller dock att vara uppmärksam på om det man tror är sunt förnuft i själva verket är osunt oförnuft.
2022-09-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra.
2022-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP