Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STRINDBERGS FÄLLA

Strindberg iförd hög Stetsonhatt,spatserkäpp,
svarta handskar och fransk cape nonchalant
slängd öfver axlarne kommo flanerandes vid
Kungsholmen där han möter redaktör Sillen.

De var ett tag sedan man hörde af herr Strind-
berg, äro han satt i nya arbetsprojekt måntro !?

Ågust : Jag förbereda en fälla.

Åt vem/vilka kan man få fråga ?

Ågust : De som förtjänt det.

Ja,det lär finnas många af den sorten.

Ågust : Och de förste förneka en konspiration
äro konspiratören själf därför skall konspiratören
blifva offer för sin egna konspiration,
för den som så split i andras hägn skall själf detta
få tillbaka med ränta.



-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-09-28 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP