Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Berusning



Enbart tanken ger berusning
ger många en riktigt saftig snyting

Och vad beträffar fågeln
som kvittrar skönt hosta upp din fjäder
övertygad om det är en tjäder !






Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-29 05:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP