Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


All vår början svår


Till slut kan vi skidan föra
över puckelpisterna vi köra
vi vänder inte örat efter vinden
det finns mången vars minne är kort
dessa kort vänder vi bort

Vi tillhör inte den kategorien
sväljer inte den osunda kalorien
så kom an och slåss
din gamle koloss
vi tänder eld på rishögen
med våra tomtebloss





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-09-29 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP