Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En romantisk känning.


Min vikt


om jag var lika lätt
som den där överdelen
skulle jag flytta med dig
när du gör det.
då du hoppar av glädje
vid din avgång.
varför har du gett mig vikten
av en måne
med sin egenartade bana?
jag längtar tillbaka till regnet
att det skall återvända
med sitt nedfall.
jag längtar efter
att du låter mig flytta
in i dig.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-29 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen