Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjunet är ändå bara


Ett onödigt Fjun


Så liten obetydlig
bland de stora
som ett fjun för vinden

Ett Vargaskri från hövding
till sina beundringar
får fjunet att blåsa bort

I motvind finns ingen nåd




Fri vers av Irene Backström
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-09-29 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström