Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte höra använder


Tecken


Du Obetydliga
varför går du här
i min trädgård

Bland mina
vackra blommor får
bara inbjudna vandra

Ni lär er slarvigt
sanningen skördens lag
livets växande





Fri vers av Irene Backström
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-29 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström